Suriye'de Patlama, Nusaybin'de Panik!
Mardin'in Nusaybin ilçesi ile sınırı olan Suriye'nin Kamışlı kentinde meydana gelen büyük patlama, Nusaybin'de korku ve paniğe yol açarken, şiddetli patlamanın etkisiyle bir çok ev ve işyerlerinin camları kırıldı. Patlamının, askeri bir karakola düzenlenen bombalı saldırıdan kaynaklandığı ve olayda ölen ve yaralananların olduğu belirtildi. 


Türkiye-Suriye sınırında yer alan Mardin'in Nusaybin ilçesinin hemen karşısında bulunan Suriye'nin Kamışlı kentinde bugün saat 13.30 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Nusaybin ilçesi ile aralarında sadece tel örgüler bulunan Kamışlı'daki patlama Nusaybin'de korku ve paniğe yol açarken, bazı işyeri ve evlerin camları kırıldı. Korku ve paniğe neden olan patlamadan sonra sınıra gidip Kamışlı'yı izlemek isteyen vatandaşları polis, olası patlayıcılara karşı uyarırken, patlamadan sonra silah seslerininde geldiği belirtildi. Kürt nüfusunun yoğunlukta yaşadığı Kamışlı'daki patlamaya, bir askeri karakola düzenlenen bombalı saldırının neden olduğu, saldırıdan sonra yangın çıktığı ve olayda ölen ve yaralananların olduğu iddia edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.