“Kimseye kurşun sıkmadım”
 Alsancak’ta kumar oynatma meselesi yüzünden çıkan tartışmada, Esat Beşok ile İdris Turşak’ın ölümü, iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın duruşmasına devam edildi. Geçen duruşmanın ardından taraflar, adliye çıkışında birbirlerine kurşun sıkmış, üç kişi gözaltına alınmıştı. Polis, bu kez işi sıkı tuttu, çevrede kuş uçurtmadı.
 
"Havaya ateş açtım"

Esat Beşok’un şoförü Hakan Ulubel, şu savunmayı yaptı: “Ben trafiği engelleyen aracın çekilmesi için anahtarı görevliye vermek amacıyla masadan kalktım. Anahtarı görevliye verirken bir anda silah sesleri duydum. Kardeşimin hasımları vardı, bana saldırı düzenliyorlar diye düşündüm. Can havliyle havaya ateş ettim. Benim silahlı hiçbir olayla ilgim yok.”

Motosiklet çalmışlardı

Olay, Şirinyer’de 2 Ekim 2007’de meydana gelmişti. Fırat Yağmakan ile birlikte yarım TNT patlayıcı, 2 kilo potasyum ve amonyum nitrat karışımı kimyasal madde ele geçirilmişti. Çalıntı motosikletle eylem yapan ikiz kardeşlerin, daha önce de motosiklet hırsızlığından sabıkaları olduğu, terör örgütüne yardım ve yataklık ile korsan gösteri suçlarından da suç kayıtları olduğu tespit edilmişti. İZMİR Milliyet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.